Een-weekse Italiaanse taalcursussen in ItaliŽ,
eventueel in combinatie met creatieve workshops en cultuur

Bent u liefhebber van Italiaans eten, de Italiaanse cultuur en de Italiaanse taal?

Lijkt het u leuk om dit te combineren?

Toffolo International Relations heeft samen met kunstenares Marijcke van der Maden betaalbare en unieke all-inclusive taalcursussen van een week samengesteld in het prachtige middeleeuwse kunstenaarsdorpje Calcata, een pittoresk tufstenen dorpje dat een lijkt te zijn met de berg, net iets ten noorden van Rome.

Algemeen

Calcata is een burchtdorpje en ligt in het prachtige landschap van het nationaal park Valle del Treja, op zo’n 40 km ten noorden van Rome. Het dorpje lijkt op te rijzen uit dit prachtige beschermde natuurgebied, waar het heerlijk wandelen is. Er zijn hier talloze archeologische vondsten van de Etrusken en de Faliciers bewaard gebleven in grotten en graven.
De overnachtingen zijn in de tufstenen huisjes voor 2, 3 en 4 personen. De maaltijden worden natuurlijk met plaatselijke producten bereid.

Programma

Ochtend

In de ochtend heeft u na het ontbijt tot de lunch een aantal uren Italiaanse les.

Na de middag/avond
Na de lunch is er een facultatief middag- en avondprogramma waar u aan deel kunt nemen. In het weekend dat u aankomt zullen de diverse kunstenaars demonstraties geven en uw creativiteit aanspreken, o.m. poppen/figuren maken, schilderen en mozaÔek. Indien u wenst kunt u zich dan aanmelden voor een workshop naar keuze die in de loop van de week plaatsvindt.

Er zijn diverse mogelijkheden die onder begeleiding plaats kunnen vinden, maar u kunt ook op eigen houtje al wandelend de getuigenissen van de Etrusken gaan bekijken. In de directe omgeving kunt u prachtige excursies maken en de natuur, cultuur en archeologische vondsten ontdekken Een middag / avond staat Rome op het programma. ’s Avonds kan muziek gemaakt worden waar u van kunt genieten, maar gewoon gezellig bij elkaar zijn onder het genot van een drankje kan natuurlijk ook.

Data 2012

Aankomst altijd op zaterdag en vertrek op vrijdag.
Week 18 (1e week van mei).
Andere data op aanvraag.

Inschrijving en verdere info

Men kan zowel individueel als met een groepje inschrijven.
Neem voor verdere info, het volledige programma en/of inschrijving contact op >>>

 


 
 


Marijcke van der Maden