Taalcursussen

Ik spreek Spaans tegen God
Italiaans tegen de vrouwen,
Frans tegen de mannen en
Duits tegen mijn paard.
Karel V

Toffolo International Relations kenmerkt zich door maatwerk en persoonlijke aandacht. Deze twee sleutelwoorden, waarbij de wensen en de behoeftes van de klant centraal staan, lopen als een rode draad door de diensten van Toffolo. Ook bij de taaltrainingen worden deze begrippen doorgetrokken. Een taalcursus kan ‘los’ maar ook in combinatie met andere diensten gevolgd worden.

Zowel privélessen als les in groepen in de talen Italiaans, Spaans, Engels en Nederlands (ook voorbereiding NT2 en inburgering) worden het gehele jaar door gestart

Voor aanmelding of meer informatie klik hier


Cursus Italiaans, Spaans, Engels en Nederlands

 

Toffolo geeft cultuur- en taaltrainingen op maat in deze talen (voor zowel Nederlanders als anderstaligen) op verschillende niveaus in zowel groepsverband als individueel. Deze trainingen zijn mogelijk voor bedrijven en particulieren.

Taalcursus op maat.
Leer de Nederlandse taal in eigen tempo en wanneer het u uitkomt. U kunt zelf uw eigen cursus samenstellen en de vele mogelijkheden ervaren. Neem voor een gratis vrijblijvend adviesgesprek contact met ons op.

Cursuslocatie: Eindhoven en Weert (andere plaatsen op aanvraag).

Nederlands als 2e taal / NT2.
Op een prettige manier kennis maken met de Nederlandse taal en cultuur.

Cursus 'Vlekkeloos Nederlands'

 

Perfectioneer uw Nederlands met deze cursus, die bestemd is voor Nederlanders of voor mensen die het Nederlands op 'bijna' moedertaalniveau beheersen.

Aandacht wordt besteed aan bijvoorbeeld het maken van samenvattingen en aan notuleren, maar ook aan werkwoordspelling, grammatica, stijl etc.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Deze maatwerkcursussen zijn voor zowel particulieren als bedrijven en instanties en voor zowel de individuele cursist als voor groepen.


Taalcursussen ook in het buitenland mogelijk.

Taalcursussen voor particulieren   

Italië en Spanje zijn prachtige landen met unieke steden en met vele culturele en culinaire hoogtepunten. De mensen zijn echte levensgenieters en gastvrij. Als u deze landen als vakantiebestemming uitkiest, zou het dan niet leuk zijn om contact te leggen met de mensen of de menukaart te kunnen lezen? 

Toffolo biedt: 

- Individuele lessen en
  groepslessen 

- Diverse niveaus 

- Gericht op praktische situaties

- Ruime persoonlijke aandacht 

- Diverse startdata in het jaar 

- Verschillende plaatsen in
   Nederland

Tijdens de lessen worden tevens de culturele en culinaire aspecten van de landen belicht en worden er ook extra avonden georganiseerd, o.m. een wijnproefavond waar u vrijblijvend aan deel kunt nemen.

Taalcursussen voor bedrijven

Groepslessen

Dit is mogelijk voor een aantal medewerkers van uw bedrijf samen een taaltraining te volgen. Hierbij wordt rekening gehouden met een aantal zaken als bijvoorbeeld de functie, de situaties waarvoor u de taal nodig heeft, de al aanwezige taalkennis, het vakjargon en het gewenste tempo. In overleg met u wordt een evenwichtige cursus samengesteld.

Individuele training

De individuele taaltraining is gebaseerd op de (werk)situatie waarvoor u het Spaans of Italiaans nodig heeft. De cursusinhoud, -duur en –tempo worden helemaal toegesneden op uw persoon.


Voor het aanbod van speciale cursussen, klik hier.


Toffolo International Relations
organiseert ook taalcursussen in Italië nabij Rome en nabij Venetië!

 

 
Citaat

'Een andere taal is een andere kijk op het leven'

Federico Fellini

Friuli

Een-weekse Italiaanse taalcursus in de regio Friuli (nabij Venetie)

Rome

Een-weekse Italiaanse taalcursus in het pittoreske Calcata (nabij Rome)

Contact

Voor aanmelding,
inschrijving of
info, neem contact
op.