Speciale cursussen


Een-op-een Teletaalles of via Skype


Druk, druk…..weinig tijd? Dit is DE oplossing voor u als u veel onderweg bent of als u een strak tijdschema heeft en u wilt of moet een taal leren of perfectioneren. Voor personen die veelal alleen bereikbaar zijn per telefoon, biedt Toffolo deze taaltraining aan. De TT (Toffolo Teletaallessen) zijn te reserveren v.a. 30 minuten/les.

Daarnaast biedt Toffolo ook taaltrainingen via Skype aan. Met deze mogelijkheid bespaart u reistijd en kunt u vanuit uw eigen woning/werkplek taallessen volgen. 

Conversatie Weekend DeLuxe (taal naar keuze)


DE ideale manier om een taal te leren of te perfectioneren is natuurlijk de welbekende ‘onderdompeling’ in de taal. Geniet van een dag of eventueel een weekend lang van een bezoek aan een stad naar keuze (evt. uw eigen stad), terwijl u een ‘taalbad’ neemt doordat uw begeleider die uw doeltaal spreekt, u in deze taal begeleidt naar musea, bezienswaardigheden, restaurant etc. De accommodatie, de maaltijden en het transport zijn inbegrepen. Een interessante en leerzame ervaring voor uzelf of om iemand (een zakenpartner?) cadeau te doen.

Cultural Awareness Course (Interculturele presentatie en workshop)

Dit zijn praktijkgerichte workshops voor professionals die regelmatig zaken doen met het buitenland of die zelf veel in het buitenland verblijven. Medewerkers bevinden zich vaak in zakelijke omgeving waarbij de beheersing van een andere taal (en cultuur) gewenst of noodzakelijk is. In deze formele zakelijke omgeving zitten veelal zichtbare en onzichtbare sociale en zakelijke valkuilen ‘verstopt’.

Deze workshop richt zich met name op de cultuur, de do’s en de dont’s,  de zakelijke etiquette en de sociale omgeving van een ander land/andere landen.

Spoedcursussen, Intensieve Cursussen en In-Company trainingen


Deze cursussen zijn op aanvraag.

Citaat

'Een andere taal is een andere kijk op het leven'

Federico Fellini

Friuli

Een-weekse Italiaanse taalcursus in de regio Friuli (nabij Venetie)

Rome

Een-weekse Italiaanse taalcursus in het pittoreske Calcata (nabij Rome)

Contact

Voor aanmelding,
inschrijving of
info, neem contact
op.