Voor Wie

Niet alleen om goede contacten te leggen met het buitenland maar zeker ook om er goede zaken te doen is het van groot belang dat men zich ervan bewust is dat de ander vaak denkt en handelt vanuit een geheel andere achtergrond dan wij. Goede kennis van taal en cultuur en daarmee het respect voor hun zakelijke etiquette en omgangsvormen is uitermate belangrijk.
 

Vreemde talen, andere gewoontes en gebruiken…. Vaak hindernissen die een goede communicatie en samenwerking kunnen bemoeilijken. Toffolo kan u helpen deze hindernissen te overbruggen en barrières te overwinnen om zodoende uw internationale zakelijke contacten te herstellen, te bouwen of te optimaliseren. Door haar ondersteuning kunt u op professionele wijze uw onderneming in het buitenland presenteren of juist met die belangrijke zakenpartner in contact komen.

Zakelijk/Bedrijven

Alle personen die in Nederland door hun werk of vanwege reizen naar of verblijf in het buitenland te maken hebben met verschillende culturen, onder meer:
- Management
- Sales / Inkoop
- Marketing Communicatie
- Expats en de partner/kinderen

Non-profit/Overheid/Scholen

Alle personen / afdelingen voor buiten-landse contacten, onder meer:
- Afdeling internationalisering
- Studenten voor stage- / afstudeerplaatsen/studiereizen
- Expats en de partner/kinderen

Particulieren

Iedereen die op een of andere manier met het buitenland te maken heeft, zowel voor plezier als zakelijk.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat Toffolo International Relations voor u kan betekenen? We komen graag met u in contact!

Citaat

‘Mensen met respect behandelen zal iemand wijde acceptatie geven en ten goede komen aan diens zakelijke resultaten’

Deze nu nog steeds actuele woorden werden uitgesproken door: Tao Zhu Gong, 500jr vC, Assistent van de Keizer van Yue (2e business principe)