Taalcursussen

Toffolo International Relations kenmerkt zich door maatwerk en persoonlijke aandacht. Deze twee sleutelwoorden, waarbij de wensen en de behoeftes van de klant centraal staan, lopen als een rode draad door de diensten van Toffolo. Ook bij de taaltrainingen worden deze begrippen doorgetrokken. Een taalcursus kan ‘los’ maar ook in combinatie met andere diensten gevolgd worden.

Zowel privélessen als les in groepen in de talen Italiaans, Spaans, Engels en Nederlands (ook voorbereiding NT2 en inburgering) worden het gehele jaar door gestart

Voor aanmelding of meer informatie klik hier

Particulieren

Italië en Spanje zijn prachtige landen met unieke steden en met vele culturele en culinaire hoogtepunten. De mensen zijn echte levensgenieters en gastvrij. Als u deze landen als vakantiebestemming uitkiest, zou het dan niet leuk zijn om contact te leggen met de mensen of de menukaart te kunnen lezen? 

Toffolo biedt: 

  • Individuele lessen en groepslessen
  • Diverse niveaus
  • Gericht op praktische situaties
  • Ruime persoonlijke aandacht
  • Diverse startdata in het jaar

Tijdens de lessen worden tevens de culturele en culinaire aspecten van de landen belicht.

Bedrijven

Groepslessen

Dit is mogelijk voor een aantal medewerkers van uw bedrijf samen een taaltraining te volgen. Hierbij wordt rekening gehouden met een aantal zaken als bijvoorbeeld de functie, de situaties waarvoor u de taal nodig heeft, de al aanwezige taalkennis, het vakjargon en het gewenste tempo. In overleg met u wordt een evenwichtige cursus samengesteld.

Individuele training

De individuele taaltraining is gebaseerd op de (werk)situatie waarvoor u het Spaans of Italiaans nodig heeft. De cursusinhoud, -duur en –tempo worden helemaal toegesneden op uw persoon.

Citaat

'Een andere taal is een andere kijk op het leven'

Federico Fellini

Contact

Voor aanmelding,
inschrijving of
info, neem contact
op.