Over Toffolo

Antonietta Toffolo is de drijvende kracht achter Toffolo International Relations. Zij is 3-talig opgevoed, vertaler en tolk in diverse talen en beë digd in de Italiaanse taal.
Antonietta heeft een groot gevoel voor de culturele omgangsvormen, zowel in de privé-sfeer als op zakelijk gebied en weet bij haar gesprekspartners de juiste snaar te raken.

Na ruim 20 jaar ervaring op te hebben gedaan in het internationale bedrijfsleven en bij instanties, zet zij haar expertise graag in bij haar klanten in de vorm van advisering, ondersteuning, bemiddeling en operationele begeleiding om deze bedrijven succesvol(ler) te laten zijn op internationale markten. Door maatwerk te leveren, afgestemd op de wensen en mogelijkheden wil zij de economische en culturele betrekkingen tussen de landen bevorderen. Zij kan hierbij rekenen op een breed internationaal netwerk.

Zij draagt de Italiaanse en Spaanse culturen een warm hart toe en draagt deze passie graag over op anderen. Ook de personen die niet bedrijfsmatig met deze landen te maken hebben, staat zij graag terzijde.

Zij is lid van diverse beroepsverenigingen en netwerken en is tevens ingeschreven bij: de Raad voor Rechtsbijstand, bureau Wbtv (Wet beëdigde Tolken en Vertalers).

Heeft u nog vragen over een van onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met Toffolo International Relations. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en uiteraard kunt u ons altijd geheel vrijblijvend vragen om een gerichte offerte.

Motto

'ALLEEN DE TAAL SPREKEN IS NIET GENOEG'
Antonietta Toffolo