Tolken / Vertalen

In Zuid Europa en met name in Italië en Spanje staan persoonlijke contacten en relaties centraal in het bedrijfsleven. De zakelijke etiquette en de normen en waarden zijn in deze landen anders dan in Nederland. In beide landen doet men bij voorkeur zaken in de eigen taal.

Toffolo International Relations staat bedrijven, instanties en particulieren graag bij in hun behoefte aan een helpende hand met vreemde talen.
Voor zowel taaltrainingen op elk niveau, als vertalingen in diverse talen en verschillende disciplines, kunt u bij Toffolo terecht.


Bent u op zoek naar een tolk die u bijstaat tijdens een zakelijke meeting?
Zoekt u iemand die uw bedrijfspresentatie in het Italiaans of Spaans kan verzorgen?
Ook daar kan Toffolo in voorzien.

Wilt u ondersteuning bij het contacten leggen met bedrijven, neem dan contact op met Toffolo.

Tolken

Toffolo heeft ruime kennis van de culturen en communicatie van de gesprekspartners en kan u professioneel bijstaan tijdens onder meer onderhandelingen, zakelijke meetings, presentaties en rondleidingen. Tevens kan Toffolo u adviseren met betrekking tot de zakencultuur.

Vertalen

Toffolo vertaalt allerlei soorten teksten - onder meer websites en technische, economische, medische, juridische en algemene teksten - in vier Europese talen vice versa (Nederlands, Spaans, Italiaans, Engels). Italiaans ook beëdigd. Andere talen op aanvraag. Het vertalen van officiële documenten vergt heel wat meer specifieke kennis van de taal dan die welke u als toerist vaak gebruikt. Laat daarom uw brieven, diploma’s, huwelijksaktes, contracten, uittreksels, correspondentie in verband met b.v. tweede huis en overige documenten vertalen door Toffolo.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Toffolo.

Motto

'Alleen de taal spreken is niet genoeg'.
Antonietta Toffolo